Naslovne strane za utorak, 13. april 2021. godine

Izvor: Beta, 13.Apr.2021, 08:29

Naslovne strane za utorak, 13. april 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o situaciji sa epidemijom korona virusa i o vakcinisanju u Srbiji, o protestu "Ekološki ustanak" i o drugim političkim i društvenim temama.ALO - O popuštanju mera protiv epidemije korona virusa list piše: "Srbi željni šopinga i pokretnih stepenica".BLIC - List piše da je srpski naučnik iz San Dijega Miloš Babić "razotkrio sve laži o koroni, vakcini...". List ocenjuje da je pravilnik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu užasan, žrtvama daje samo šest meseci za prijavu seksualnog nasilja.VEČERNJE NOVOSTI - List piše da su zbog problema sa platama "naučnici tužili državu". U članku pod naslovom "Ni posle 22 godine NATO se ne stidi" list piše o 22. godšnjici raketiranja voza u Grdelici. O tome da je fudbalski savez suočen sa dokazima o nameštanju utamica u tekstu pod naslovom: "Iz UEFA nam otvorili oči".DANAS - Premijerki Ani Brnabić koja na nacionalnoj frekvenciji brani stranačkog šefa od "patološke mržnje" i "neslobode medija", posvećen je naslov "Kako je premijerka postala ekspert za naslovne 'Danasa'?". Povodom oštrih reakcija vlade nakon Ekološkog ustanka - "Aleksandar Jovanović: Vlast se plaši da ćemo napraviti stranku".INFORMER - O situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji "Ljudi, svi na vakcinaciju".KURIR - U ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ZAPRAŠIVANJE GLUPOSTIMA Srpski naučnik iz San Dijega RASKRINKAO LAŽI o korona virusu: Kako vas nije sramota da verujete u TAKVE BAJKE?

Izvor: Blic, 13.Apr.2021

Miloš Babić, neurobiolog i molekularni biolog iz San Dijega, napisao je na svom blogu izvanredan tekst koji na svima razumljiv način razobličava sve teorije zavere koje se u poslednje vreme pojavljuju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.