Na kovid pozitivno još 95 osoba u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2021, 19:04

Na kovid pozitivno još 95 osoba u Pirotskom okrugu

Virusom korona u Pirotskom okrugu zaraženo je još, prema izveštaju lokalnog Zavoda za javno zdravlje, 95 osoba, a najviše zaraženih je iz Pirota, njih 53. Pozitivno je i 20 osoba iz Bele Palanke, 15 iz Dimitrovgrada, a najmanje novozaraženih je u Babušnici gde je na kovid pozitivno 7 osoba.

Broj zaraženih veći je u odnosu na juče, a broj pregleda u pirotskoj kovid ambulanti u Tijabari nešto je manji u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odnosu na prethodni dan. 318 pacijenata pregledano je juče, dok je u dečijoj kovid ambulanti obavljeno 78 pregleda.

Za razlikuju od prethodnih dana, u Opštoj bolnici Pirot nije bilo preminulih od kovida, pa se trenutno tamo leči 58 obolelih, što je 4 pacijenta manje nego juče. Najviše je Piroćanaca - 36, a hospitalizovano je i 7 pacijenata iz Dimitrovgrada, 6 iz Babušnice, 8 iz Bele Palanke i 1 iz Beograda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dvoje preminulih od kovida u pirotskoj Bolnici, zaražena još 81 osoba iz Pirotskog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2021, 15:20

U pirotskoj Opštoj bolnici preminulo je dvoje pacijenata od posledica korona virusa, a na kovid je u Pirotskom okrugu pozitivna još 81 osoba, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje...47 novozaraženih je iz Pirota, a na kovid je pozitivno i 14 stanovnika Babušnice, 13 iz Bele Palanke i 7 iz Dimitrovgrada...Jučesue...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.