Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 15:10

NIS stabilan uprkos krizi na naftnom tržištu

Finansijski direktor NIS-a, Anton Čerepanov, ocenio je da će epidemija novog korona virusa i kriza na naftnom tržištu značajno uticati na rezultate kompanije u 2020. kao i da će prioriteti NIS-a u nastavku godine biti realizacija kapitalnih investicija, smanjenje troškova, očuvanje likvidnosti kompanije i socijalna stabilnost zaposlenih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rezultati NIS pod uticajem globalnih faktora

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

Posledice epidemije novog korona virusa i kriza na tržištu imaće značajаn uticaj na rezultate naftnih kompanija u 2020. godini, ali uprkos tome NIS neće odustati od kapitalnih investicija i dalje modernizacije kompanije, rekao je Anton Čerepanov, zamenik generalnog direktora i finansijski direktor...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.