NIJE SAMO ZVEZDA: Korona i u Panatinaikosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 17:24

NIJE SAMO ZVEZDA: Korona i u Panatinaikosu

Atinjani objavili vest pred meč Evrolige protiv Panatinaikosa.

Osim u Crvenoj zvezdi koja od juče ima problem sa korona virusom zbog četvorice zaraženih, košarkaški klub Panatianikos saopštio je danas da jedan njegov član stručnog štaba zaražen korona virusom.

Prema navodima iz saopštenja, pozitivan rezultat je dobijen nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početnog testiranja pred meč 24. kola Evrolige protiv košarkaša Olimpijakosa koji je na programu u petak od 20 časova.

 - Ostatak tima prošao je danas dodatna testiranja i svi rezultati su negativni. Ekipa će nastaviti sa pripremama za meč u Pireju uz poštovanje sigurnosnih protokola - navodi se u saopštenju.

Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

BONUS GALERIJA

Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.