NIJE ODOLELA TRENDU, ALI BIRALA NEOBIČNO, DRUGAČIJE, ŠIK!

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:36

NIJE ODOLELA TRENDU, ALI BIRALA NEOBIČNO, DRUGAČIJE, ŠIK!

Stil hrvatske muzičke zvezde je sve samo ne jednoličan i dosadan!
Trenerke su apsolutni hit prošle i ove godine — pandemija virusa korona donela je nam je težnju ka udobnijim komadima, pa je pretraga ovakvih kompleta na jednom stranom prodajnom sajtu skočila za čak 200 procenata proteklih godinu dana!
Gotovo svakodnevno pojavljuju se novi brendovi i nove kolekcije, a hrvatska pevačica Severina odabrala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je nesvakidašnji model.
Lepa Splićanka podelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je pozirala tokom šetnje, i to u širokom kompletu sastavljenom od gornjeg dela koji krojem podseća na bomber jaknu i donjem koji krase zvonaste nogavice. U pitanju je trenerka ukrašena nejednakim kružićima koja podseća na animal print, a niz nogavicu se sa strane spušta traka sa strelicama.
 

Severina je ovaji izgled upotpunila crnom zaštitnom maskom i crnim patikama za trčanje s belim đonom.
Glossy


The post NIJE ODOLELA TRENDU, ALI BIRALA NEOBIČNO, DRUGAČIJE, ŠIK! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.