Morati je do sada bio heroj Intera, sada je definitivno i čitave Italije!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morati je do sada bio heroj Intera, sada je definitivno i čitave Italije!

Dubok naklon.

Naftna kompanija "Saras", kojom rukovodi nekadašnji prvi čovek fudbalskog kluba Inter Masimo Morati, donirala je milion evra bolnicama u Lombardiji koje se bore s pandemijom korona virusa, preneli su danas italijanski mediji.

"U ovom trenutku kolektivne opasnosti, bolnice su strukture koje su pod najvećim pritiskom i njihova uloga je od suštinske važnosti u borbi protiv ovog virusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Osećamo potrebu da pružimo konkretnu podršku Lombardiji, regionu koji je najteže pogođen i koji se s ovom situacijom suočava odgovorno, hrabro i posvećeno", rekao je Morati.

Ta kompanija, takođe, obezbeđuje i dodatno gorivo za rad bolnica u punom kapacitetu.

U Italiji je korona virusom zaraženo više od 47.000 ljudi, a preminulo je 4.032.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.