Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2020, 20:32

Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom!

Pandemija korona virusa nas je sprečila da uživamo u letu i letnjoj modni na pravi način, ali zato imamo narednu sezonu da to ispravimo. Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom!

Leto je već na izmaku i vreme je da razmišljamo o jesenjoj modi i predstijećim trendovima. U narednoj sezoni aktuelni će biti klasični i svedeni komadi, a akcenat će biti na ženstvenim kombinacijama. Isti slučaj je i kada su boje u pitanju.

Klasika će bitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u fokusu, a na jarke boje možete slobodno da zaboravite.

Ove 4 nijanse će dominirati modnom scenom:

Modni stručnjaci kažu da one daju dozu luksuza svakom stajlingu i da čine da izgledamo "skupo" u njima. Prva na redu je boja, koja je postala aktuelna još početkom ove godine, a zadržaće se na modnoj sceni sve do kraja. U pitanju je tamno plava.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.