Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: “NE MISLIM o RASKIDU sa Petrom!” Fanovi se nadaju POMIRENJU!

Milica Todorović raskinula je vezu s glumcem Petrom Strugarom, s kojim je pola godine bila u ljubavi, baš kad se pojavila korona. Pevačica se dosad nije oglašavala ovim povodom i želi tako da ostane, bar dok traje borba sa opasnim virusom. Ona od početka vanrednog stanja u Srbiji boravi kod roditelja u Kruševcu i još The post Milica Todorović: “NE MISLIM o RASKIDU sa Petrom!” Fanovi se nadaju POMIRENJU! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Todorović: Ne razmišljam o raskidu s Petrom

Izvor: Tracara.com, 30.Mar.2020

Milica Todorović se dosad nije oglašavala povodom raskida sa glumcem Petrom Strugarom i želi tako da ostane Ona od početka vanrednog stanja u Srbiji boravi kod roditelja u Kruševcu i još ne planira povratak u Beograd. U intervjuu za Kurir priča kako provodi vreme s porodicom u rodnom gradu i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.