Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 11:34

Medvedev pozitivan na virus korona, ne igra u Monte Karlu

Rus je u izolaciji i nalazi se pod nadzorom lekarskog tima ATP

Planirao je Danil Mevedev da na tuniru iz masters serije 1.000 u Monte Karlu pokuša da se eventualno približi Novaku Đokoviću na prvom mestu ATP liste.

Međutim, od toga neće biti ništa, jer je Rus jutros nažalost bio pozitivan na korona virus, zbog čega je morao da se povuče sa turnira. Već je smešten u izolaciju, a o njemu brine lekarski tim ATP.

"Ovo je veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razočaranje, koncentracija je na oporavku, gledaću da se što pre vratim", saopštio je Medvedev koji je bio slobodan na startu turnira, a u drugom kolu je trebalo da se sastane sa boljim iz duela Filip Krajinović - Nikoloz Basilašvili.

Danas, 14.25: (1,60) Karel Hačanov - Laslo Đere (2,19)

Medvedev je do sada učestvovao tri puta na turniru u Monte Karlu. U premijernom nastupu 2017. godine eliminisan je u prvom kolu od Felisijana Lopeza (7:6, 7:5), godinu dana kasnije stigao je do drugog kola u kome ga je pobedio Kei Nišikori (7:5, 6:2), dok je 2019. stigao najdalje. Izgubio je u polufinalu od Dušana Lajovića (7:5, 6:1).

Rus je u aktuelnoj sezoni igrao na četiri turnira. Na Australijan openu je stigao do finala u kome je izgubio od Novaka Đokovića. Potom je u Roterdamu (ATP 500) eliminisan u prvom kolu, da bi osvojio pehar u Marselju (ATP 250), a u Kneževinu je doputovao posle eliminacije u četvrtfinalu Majamija (ATP 1.000).

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.