Mačvanski okrug: 50 novoobolelih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2020, 14:49

Mačvanski okrug: 50 novoobolelih od korone

U Mačvanskom okrugu zabeleženo je 50 novoobolelih od korona virusa, a 10 zdravstvenih radnika zaraženo je u bolnici.

U Šapcu je obolelo još 20 osoba, pa je ukupan broj aktivno obolelih u tom gradu 166.

U šabačkoj bolnici na lečenju je 18 pacijenata, u poslednja 24 časa dva su puštena na kućno lečenje, a sedam ih je primljeno u bolnicu.

Četiri osobe su na kiseoničkoj podršci, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema obolelih koji su na respiratoru, prenosi RTS.

Povećava se broj zaraženih zdravstvenih radnika u Urgentnom prijemu bolnice, pa je korona virusom zaraženo šest lekara i četiri medicinske sestre.

Celo odeljenje je dezinfikovano, a po nalogu Zavoda za javno zdravlje, svi zaposleni u toj službi biće testirani.

Poštovanje preventivnih mera juče je kontrolisano u 44 privredna objekta, u šest je uočeno kršenje mera, a protiv četiri će biti podnete prekršajne prijave.

U Pčinjskom okrugu 23 novozaražena, najviše iz Vranja

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 83 uzorka iz Pčinjskog okruga, 23 su pozitivna na korona virus.

Od ukupnog brja novozaraženih, 11 ih je iz Vranja, čcetiri iz Bujanovca, pet iz Preševa i po jedan iz Vladičinog Hana, Trgovišta i Surdulice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.