Ljig: Još 36 pozitivnih, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 11:47

Ljig: Još 36 pozitivnih, preminula jedna osoba

Prema poslednjim podacima Doma zdravlja Ljig, u toj opštini registrovano je još 36 pozitivnih na virus korona, čekaju se retultati za 33 uzorka, a jedna osoba koja je bila pozitivna na kovid 19 preminula je, što je sedmi slučaj od početka epidemije.

U toku jučerašnjeg dana ukupno je pregledano 109 pacijenata, od kojih je 28 bilo na prvom pregledu, na snimanje pluća poslato je 27 pacijenata, a na bolničko lečenje poslate su dve osobe.

Brzim, odnosno antigenskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << serološkim testovima, testirano je 26 pacijenata i kod 11 osoba je potvrđen virus korona, a PCR testovima je testirano 15 pacijenata i ti rezultati se očekuju sutra uveče.

U ponedeljak je u kovid ambulanti pregledano 96 pacijenata od kojih je 39 prvih pregleda, na rentgensko snimanje pluća poslato je 28 osoba, dok su na bolničko lečenje poslata dva pacijenta.

Antigenskim testovima virus korona je potvrđen kod 25 pacijenata, dok ih je PCR metodom testirano 18 i ti rezultati se očekuju večeras, navedeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Doma zdravlja Ljig.

U trećem talasu, odnosno za tačno mesec dana od 24. oktobra, u Ljigu je obolelo ukupno 243 pacijenta.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.