Korone se nećemo osloboditi do kraja godine

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 00:30

"Korone se nećemo osloboditi do kraja godine"

Svetska zdravstvena organizacija (SZO)upozorila je da je nerealno razmišljanje da će se svet osloboditi kovida-19 do kraja ove godine.

Direktor SZO za vanredne situacije Majk Rajan rekao je da bi, međutim, tragičnost korona-krize mogla da se izbegne smanjivanjem broja hospitalizovanih i preminulih, prenosi ''Gardijan''.

On je dodao da je virus i dalje taj koji ima kontrolu, posebno s obzirom na porast broja novozaraženih prošle nedelje, nakon šest uzastopnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedelja pada brojki.

"Bio bi vrlo preuranjeno i nerealno misliti da ćemo se do kraja godine osloboditi virusa, ali ako budemo pametni možemo da završimo sa hospitalizacijama, smrtima i tragedijom u vezi sa pandemijom", rekao je Rajan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svet se neće osloboditi kovida do kraja godine, virus i dalje ima kontrolu, upozorava SZO

Izvor: Blic, 02.Mar.2021

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je da je nerealno razmišljanje da će se svet osloboditi kovida-19 do kraja ove godine.

Nastavak na Blic...

SZO: Bio bi vrlo preuranjeno i nerealno misliti da ćemo se do kraja godine osloboditi virusa

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2021

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je da je nerealno razmišljanje da će se svet osloboditi kovida-19 do kraja ove godine.. Direktor SZO za vanredne situacije Majk Rajan rekao je da bi, međutim, tragičnost korona-krize mogla da se izbegne smanjivanjem broja hospitalizovanih i preminulih,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.