Korona virus - zabava za sve pare?

Izvor: KMnovine.com, 08.Jul.2020, 12:12

Korona virus - zabava za sve pare?

Nema sumnja da je Korona virus prisutan i da stvara određene probleme ali čini se da se stanje predstavlja mnogo gorim nego što zaista jeste.





Poreklo Korona virusa je već utvrđeno kao veštačko, odnosno, stvoren je u laboratoriji. Ova "verzija" sa kojom sada mučimo muku, čini se jačom, razornijom. Novinari portala "KM Novine" su u razgovoru sa medicinskim stručnjacima >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pokušali da dođu do što preciznijih podataka ali najrealniji odgovor je, kako se čini - "mali smo mi da bi to razumeli".

Svi se slažu u tome da je reč o hibridnoj vrsti virusa koji je oslobođen sa tačno predviđenim ciljem. Ciljeve je teško dokazati ali nije teško shvatiti koji su kada znamo kako se vladari sveta ophode prema ljudskoj vrsti i da već odavno imaju plan da potamane, to jest usmrte, veći procenat ljudske vrste pod izgovorom da je svet prenaseljen. Ovaj virus svakako služi tom cilju. Da li je on sredstvo ili povod da s neko drugo sredstvo, poput prisilne vakcinacije sprovede, to ćemo videti. Da je pandemija veštački vođena potvrdili su i neki od stručnjaka iz oblasti medicine koji su novi oblik virusa prokomentarisali tako da "virus može da mutira, ali ne ovoliko. Ovaj put je "mutirao" u nekoj laboratoriji".





Redakcija KM Novina došla je do informacija da su lekari u bolnici u Kosovskoj Mitrovici mlađem čoveku, čiji je otac preminuo tokom hospitalzacije, ponudili da upišu uzrok smrti - Korona virus. Čovek je to sa zgražavanjem odbio. To nije jedini slučaj koji ide u prilog veštačkom preuveličavanju situacije sa Korona virusom ali ne samo u bolnici u ovom gradu, naprotiv, čini se da je pojava globalna.

Našoj redakciji je prosleđen tekst koji ne možemo da potvrdimo, što svakako treba imati na umu, ali se u mnogome poklapa sa pričama koje sve češće mogu da se čuju. Tako da ovaj tekst ne objavljujemo kao tvrdnju već kao povod da se jave svi oni koji imaju informacije o veštačkom vođenju pandemije i izazivanju panike jer ona za konačni cilj ima oduzimanje svih ljudskih sloboda i kraj sveta u obliku u kome smo ga do sada poznavali.




* * *

Dakle, ono što se može sa sigurnošću zaključiti je da porodica čiji član umre u bolnici iz bilo kog razloga (srčani ili moždani udar, maligni tumor pa čak i prirodnom smrću, zbog starosti), dobija 70.000 din. ako prihvati da kao razlog smrti bude objavljen korona virus.

Bolnica u kojoj za uzrok smrti pacijenta bude proglašen korona virus, bez obzira na stvaran razlog smrti, dobija 20.000 € po pacijentu. Deo tog novca uzima direktor bolnice.

Prvi čovek, tzv. kriznog štaba, dobija 190.000 € godišnje, ako uspe stanovništvo jedne zemlje da drži na antiepidemijskim merama stalnim potenciranjem broja novoobolelih i umrlih "od Kovid-19", što će opravdati uvođenje prisilne vakcinacije. Glavni finansijer ove globalne prevare je privatna firma Bil Gejtsa, zvana SZO ili WHO, u koju novac moraju da ulažu skoro sve države sveta, pa i naša (nedavno je uplaćeno 2 miliona €). Na platnom spisku te iste SZO, nalaze se svi članovi kriznog štaba, ministar zdravlja, predsednik vlade i predsednik države. Poznate ličnosti takođe dobijaju veliki novac ako prihvate da se objavi, tobože u opštem interesu, da su pozitivni na Korona virus.

Svaka država je dobila kvotu poznatih i javnih ličnosti sa preporučenim brojem onih koje će proglasiti da su pozitivni na koronu ili da su oboleli, te hospitalizovani (političari, sportisti, umetnici, naučnici, lekari...) PCR testovi su potpuno nepouzdani i većim delom namerno kontaminirani. Ako tim testom uzmete bris iz bilo čega (jabuka, kajsija, dinja, šaran, žaba, ptica...) ili čak uopšte ne uzmete bris, već pošaljete neiskorišćeni test sa navodnim imenom, prezimenom i podacima izmišljenog pacijenta, većina rezultata će stići kao da su pacijenti pozitivni na Covid-19.

Pandemija je laž! Ljudi ne umiru od korona virusa. Respirator pogoršava stanje pacijenta sa upalom pluća sabijanjem sekreta u alveolarni prostor, čime se onemogućava razmena gasova u plućima. Ovo nije teorija zavere, već globalna zavera iza koje stoje eugeničari i sumanuti vlasnici štamparija novca.


* * *





Redakcija KM Novina moli sve one koji imaju bilo kakve infomacije o lažiranju i veštačkom uveličavanju posledica ovog virusa da nam se jave i prenesu javnosti svoja saznanja kako bi smo suzbili lažne vesti o ovoj pošasti.


PROČITAJTE JOŠ: 
Dr Jasmina Peev: Nova ekonomska era po majčinskom ukusu darovanja (ili POST KOVID-19 ERA) - KM NovineDr Jasmina Peev: Nova ekonomska era po majčinskom ukusu darovanja (ili POST KOVID-19 ERA) #POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola Kao lekarka koja prati novosti sa raznih jezičkih područja, nisam mogla da se načudim ''zdrastvenim merama'' koje su vlade preduzimale po svetu u takozvanoj pandemiji.


PROČITAJTE JOŠ: 
Predrag Jakšić: Ljudska sloboda više nikada neće biti vraćena na stepen pre Korona virusa - KM NovinePredrag Jakšić: Ljudska sloboda više nikada neće biti vraćena na stepen pre Korona virusa #KoronaVirus #Virus #Covid_19 #Predrag #Jakšić #SLoboda #Pravo #Diktatura Kriptorijalitiju i jeste osnovni cilj skretanje pažnje. Vidimo da postoji dosta različitih pretpostavljenih scenarija koji ukazuju na to šta je stvarni cilje svega.


PROČITAJTE JOŠ: 
NP ''Otadžbina'': Pandemija virusa pokazala svu propast i izdaju KiM - KM NovineNP ''Otadžbina'': Pandemija virusa pokazala svu propast i izdaju KiM #Kosovo #Metohija #Srbija #Otadžbina #Virus #Korona #Izdaja Epidemija korona virusom na Kosovu i Metohiji pokazala je u punoj meri štetne posledice Briselskog sporazuma. Ovo se naročito odnosi na severni deo južne srpske pokrajine.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.