Korona vikend: Umrlo petoro, triput više prijema nego otpusta

Izvor: SandzakPress.net, 27.Sep.2021, 17:55

Korona vikend: Umrlo petoro, triput više prijema nego otpusta

Tokom vikenda u novopazarskoj Opštoj bolnici preminulo je pet pacijenata iz ovog grada od posledica izazvanih korona virusom, pokazuju podaci te zdravstvene ustanove.     Za dva dana hospitalizovano je 36 osoba, 25 iz Novog Pazara, pet iz Raške, četiri iz Sjenice i dve iz Tutina, dok je na kućno lečenje otpušteno 12 pacijenata. Na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici nalazi se 124 pacijenata, od kojih je 10 na respiratorima, a devet na pojačanom protoku kiseonika. U >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Specijalnoj bolnici Novopazarska Banja smešteno je 50 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom. U Kovid ambulanti Doma zdravlja obavljeno je 486 pregleda, od kojih je 190 bilo prvih. Od 189 brzih, antigenskih testova iz brisa nosa, 50 je bilo pozitivno. radiostoplus.com The post Korona vikend: Umrlo petoro, triput više prijema nego otpusta appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Preminulo još dvoje, na liječenju 167 pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 28.Sep.2021, 11:45

Tokom prethodnog dana u novopazarskoj Opštoj bolnici preminula su dva pacijenta iz ovog grada, od posledica izazvanih korona virusom , saopštio je Štab za vanredne situacije. Hospitalizovano je 17 osoba, 10 iz Novog Pazara, jedna iz Tutina, četiri iz Raške i dve iz Sjenice, dok su na kućno lečenje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.