Izvor: Luftika.rs, 25.Feb.2021, 15:47

Korona odnela čuvenog plastičnog hirurga Nikolu Maraša

Jedan od najboljih plastičnih hirurga u našoj zemlji doktor Nikola Maraš preminuo je u 69. godini od posledica koronavirusa.
Doktor Maraš bio je cenjen stručnjak kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Bogatu karijeru započeo je, nakon završene osnovne i srednje škole u Kragujevcu i Medicinskog fakulteta u Beogradu, na opštoj hirurgiji u Medicinskom Centru u Kragujevcu 1977. godine, na kojem je radio do 1981.
Nakon toga je radio na Klinici za plastičnu hirurgiju Vojno-medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << akademije, sa prof. V. Arnerijem, prof. B. Pantelićem, mr. B. Grivom, u periodu od 1981. do 1983. godine.
Tokom karijere radio je i na odeljenju za plastičnu hirurgiju specijalističke ortopedske bolnica “Banjica“, kao i na Klinici za plastičnu hirurgiju Kliničkog centru Ljubljana sa profesorima Zdravićem i Godinom, piše Blic.
Srbija minutom ćutanja odala počast lekarima preminulim od koronavirusa

Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.