Korona odložila meč Borca i Mornara

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 23:23

Korona odložila meč Borca i Mornara

Meč četvrtog kola ABA lige između Borca i Mornara, koja je trebalo da se igra u subotu, odložena je nakon potvrđenih slučajeva koronavirusa u crnogorskom timu.

ABA liga je navela da će novi datum utakmice biti objavljen što pre.

Mornar je saopštio da su dvojica igrača tog kluba pozitivna na koronavirus i da se oni osećaju dobro.

Jedan od njih bio je, kako se navodi, negativan na redovnom testiranju igrača rađenom uoči odlaska na utakmicu sa Crvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvedom u Beogradu.

"Na ponovljenom testiranju rađenom u Parizu 19. oktobra, u skladu sa propisima Evrokupa nakon evidentiranja prvog slučaja zaraze, njegov test bio je, međutim, pozitivan. On će zbog toga ostati u hotelskoj izolaciji u Parizu još najmanje sedam dana", saopštio je Mornar.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.