Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 12:59

Korona i u Sosijedadu, zaražen golman

Drugi pozitivan igrač u poslednja dva dana

Novi slučaj korone u fudbalu. Ovog puta u Španiji. Kako se bliži početak kolektivnih treninga, tako ekipe grupno odlaze na testove, a sada je jedan zaraženi otkriven u Real Sosijedadu.

Reč je o golmanu Aleksu Remiru, kojem je utvrđeno da ima koronu, iako nije pokazivao nijedan simptom, piše AS. Njemu je test rađen u sredu, a rezultat koji je stigao iznenadio je sve u klubu.

Sosijedad bi trebalo u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da počne sa treninzima, naravno bez Remira, koji će morati u izolaciju, prema utvrđenom protokolu koji je na snazi od izbijanja pandemije. Kako pišu španski mediji, golman je u završnoj fazi izlečenja, sudeći po rezultazima testa i postoje vrlo slabe šanse da nekom prenese virus, ali svakako će ostati van tima neko vreme.

Čuvar mreže Sosijedada Aleks Remiro je drugi igrač u španskoj Primeri kojem je utvrđeno da ima koronu otkako su klubovi krenuli na kolektivna testiranja. Pre njega pozitivan je bio i Renan Lodi bek Atletika iz Madrida.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.