Izvor: Domino Magazin, 30.Mar.2020, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako dezinfikovati odeću zbog korona virusa

Kako dezinfikovati odeću zbog korona virusa? Uputstva o ponašanju u vreme pandemije virusa koja je zahvatila čitav svet, veoma su korisna i poželjna. Obučili smo se kako da peremo ruke, hranu a ovoga puta govorimo o zaštiti odeće i kako je pravilno odlagati. Stručnjaci savetuju da pre nego što uđete u kuću dobro obrištete cipele […] The post Kako dezinfikovati odeću zbog korona virusa appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vakcina za koronu se već testira

Izvor: Domino Magazin, 30.Mar.2020

Vakcina za koronu je sve bliže. Na Univerzitetu Oksford stručnjaci radi na pronalaženju vakcine protiv korona virusa. Inače stručnjaci Jenner Instituta na Oxfordu imaju iskustvo iz 2014. godine u borbi protiv Ebole. Vakcina je nazvana CHAdOxlnCoV-19 tipa adenovirusnog vektora CHAdOc1 piše Vidi....

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.