KORONA U ZVEZDI: Dvojica van stroja, pod znakom pitanja za derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 16:14

KORONA U ZVEZDI: Dvojica van stroja, pod znakom pitanja za derbi

Očekuje ih karantin i oporavak od makar dve nedelje.

Veliki problemi pogodili su vaterpoliste Crvene zvezde koji će meč protiv Banjice igrati bez dvojice igrača za koje je utvrđeno da su pozitivni na korona virus. Meč protiv Banjice je samo uvod za derbi koji je na programu naredne nedelje.

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

Zaraženi igrači su Basara i Mejvis i na njih trener Aleksandar FIlipović neće moći da računa makar dve nedelje, jer će im toliko minimalno trajati karantin i oporavak. Ipak, pravi problem za crveno-bele će biti meč naredne nedelje u kojem će igrati derbi protiv Novog Beograda kada će Basara i Dejvis baš nedostajati timu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.