KORONA U REPREZENTACIJI CRNE GORE: Prekinute pripreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 19:28

KORONA U REPREZENTACIJI CRNE GORE: Prekinute pripreme

Nije poznato koji se vaterpolista zarazio.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prekinula je pripreme pošto je jedan igrač pozitivan na korona virus, saopštio je Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG).

 - Treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome korona virusa, iako on dva dana pre toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Kovid-19 virus - saopšteno je iz Saveza.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. Kvota na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Kako prenose podgoričke ''Vijesti'', bilo je planirano da Ajkule od 26. do 28. oktobra učestvuju na turniru u Zagrebu, ali je on u petak otkazan. Vijesti ne prenose o kojem je igraču reč.

 - Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba, poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome. U prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni - dodaje se u saopštenju VPSCG.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.