KC Niš:Hospitalizovano 324 pacijenta, preminulo sedam osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 17:38

KC Niš:Hospitalizovano 324 pacijenta, preminulo sedam osoba

U Kliničkom centru Niš, u kovid objektima, hospitalizovano je trenutno 324 pacijenata, a od poslednjeg izveštaja, preminulo je sedam osoba kod kojih je laboratorijski bio potvrđen virus korona, saopšteno je na sajtu te zdravstvene ustanove.

Od trenutno hospitalizovanih kod 214 je laboratorijski potvrđen virus Covid 19, a 10 je na respiratoru i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Među hospitalizovanima nema dece zaražene virusom korona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />U Zdravstvenom centru Lekovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 104 pacijenata, kod 64 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19, a dva pacijenta sa potvrđenim virusom korona je preminulo.

U dve kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje ukupno je hospitalizovan 100 pacijent, od kojih je kod 90 pacijenta potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene virusom korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.