KC Niš: Hospitalizovano 220 pacijenata, umrlo četvoro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 18:13

KC Niš: Hospitalizovano 220 pacijenata, umrlo četvoro

Klinički centar Niš saopštio je danas da je u kovid objektima hospitalizovano 220 pacijenata, kod 177 je potvrđen korona virus, a troje je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 - časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija, ali su, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, tri pacijenta sa potvrđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << virusom umrla, navodi se u saopštenju Kliničkog centra sa presekom u 16 sati.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 71 pacijent, kod 45 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19, a troje je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

U kruševačkoj kovid bolnici, umrla su tri pacijenta, navodi se u saopštenju.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici na bolničkom lečenju je 88 pacijenata, a kod 44 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.

U dve kovid bolnice u ZC Vranje ukupno su hospitalizovana 120 pacijenta, kod 109 pacijenata je potvrđen virus.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema zaražene dece, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U kovid objektima KC Niš 220 pacijenata, tri osobe na respiratorima

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2021

Klinički centar Niš saopštio je da je u kovid objektima hospitalizovano 220 pacijenata, kod 177 je potvrđen koronavirus, a troje je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.