Još 73 novoobolela od kovida u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021, 12:20

Još 73 novoobolela od kovida u Jablaničkom okrugu

Od 388 testiranih u Jablaničkom okrugu, 73 osobe su dobile pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. Najveći broj novoobolelih je i dalje u Leskovcu, gde su potvrđena nova 42 slučaja kovida.

Na drugom mestu po broju novih slučajeva je Vlasotince sa 16, Lebane sa 8, Bojnik sa 6 i Crna Trava sa 1 novim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slučajem. Novozaraženih u poslednja 24 sata nije bilo u Medveđi.

Među zaraženima je 37 zaposlenih, 11 nezapolsenih, 23 penzionera, 1 učenik i 1 student - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju rezultati za još 67 testova rađenih na teritoriji Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 73 osobe imaju koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 73 nova slučaja zaraze virusom korona...U pitanju su 42 osobe sa teritorije Leskovca, 16 iz opštine Vlasotince, osam iz opštine Lebane, šest iz opštine Bojnik i jedna iz opštine Crna Trava...Trenutno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.