Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović sa Sijartom o pandemiji korona virusa

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović obavila je danas konferencijski razgovor sa mađarskim ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom, sa kojim je razmenila informacije o merama koje se primenjuju u Srbiji i Mađarskoj u borbi protiv COVID-19, saopšteno je iz kabineta ministra.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Peking: Širenje dezinformacija o epidemiji koronavirusa nije u interesu Kine

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2020, 08:02

Širenje dezinformacija o epidemiji koronavirusa nije u interesu Kine, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Kine, Hua Čuning.. „Američki zvaničnici izjavljuju da Kina širi lažne informacije i propagandu, samo ne znam na koje lažne informacije misle? Na uspeh Kine u borbi protiv...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.