Jablanički okrug: Od 104 testiranih 15 pozitivno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020, 12:13

Jablanički okrug: Od 104 testiranih 15 pozitivno

Na teritoriji Jablaničkog okruga, od 104 testiranih uzoraka na virus korona, pozitivno je 15, od toga najviše u Leskovcu - 11, podaci su Zavoda za javno zdravlje Leskovac.

U Vlasotincu su zabeležena dva nova slučaja, a po jedan u Lebanu i Crnoj Travi, dok u Medveđi i Bojniku nema novoregistrovanih pozitivnih na virus korona.

Najviše testiranih uzoraka je iz Leskovca - 79, a ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 25 testiranih je iz drugih opština Jablaničkog okruga.

Kako navode iz Zavoda, a prenose Južnevesti, struktura 15 novoobolelih je takva da je šest osoba iz kategorije zaposlenih, dve osobe su nezaposlene i sedam je penzionera.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je ukupno 1.507 osoba, najviše u Leskovcu - 1.197.

U Vlasotincu je od početka epidemije zaraženo ukupno 149, Lebanu 78, Bojniku 33, Medveđi 44 i Crnoj Travi šest. Za Jablanički okrug čekaju rezultati za još 283 testiranih u Zavodu za javno zdravlje i Opštoj bolnici u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mačvanski okrug: Novozaraženih 22, najviše u Krupnju - sedam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno Šabac, na teritoriji Mačvanskog okruga registrovano je 22 novozaraženih virusom korona, od čega najviše u Krupnju - sedam...Kada su u pitanju ostale opštine tog okruga, u Šabcu su registrovana četiri novozaražena, u Loznici pet, Bogatiću dva, Koceljevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.