Zlatan savetuje, kako protiv korone ako niste Ibrakadabra? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 13:29

Zlatan savetuje, kako protiv korone ako niste Ibrakadabra? (video)

Šveđanin je bio jedan od pozitivnih u Seriji A.

Italija je jedna od zemalja koja je punila novinske naslove tokom pandemije COVID-19 virusa.

"Čizma" je imala veliki broj zaraženih i preminulih pacijenata. U poslednje vreme vidimo kako se situacija smiruje, ali ima dosta i slučajeva u Kalču.

Jedan od pozitivnih fudbaler je bio i Zlatan Ibrahimović, ali se 39-godišnji napadač posle dvonedeljne pauze vratio fudbalu i trenutno je najbolji strelac Serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << A dok Milan zauzima prvo mesto na tabeli.

Šveđanin je savetao kako da se izborimo sa virusom.

"Virus me je izazvao i ja sam pobedio. Ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus. Koristi glavu, poštuj pravila. Socijalna distanca i maske, uvek. Pobedićemo", poručio je legendarni napadač.

  

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Renesansa Rosonera, Sparti se crno piše

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020

Iako bez obolelih Donarume i Haugea, Milan ne bi trebalo da ima problema protiv praškog velikana..Posle godina stagnacije, previranja u klubu, problema sa vlasnicima, česte promene trenera, ova sezona je nagoveštaj da bi Milan mogao da se vrati u vrh italijanskog i evropskog fudbala. Tvorac renesanse...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ibrahimović: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus

Izvor: Beta, 29.Okt.2020

Na svoj jedinstven način, fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović pozvao je ljude da poštuju pravila u borbi protiv korona virua. Ibrahimović je bio zaražen korona virusom prošlog meseca, ali se posledice toga ne vide pošto je po povratku na teren postigao četiri gola na tri utakmice."Virus me je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.