Hitna pomoć: Dve saobraćajne nezgode bez teških trauma

Izvor: Beta, 07.Dec.2021, 08:43

Hitna pomoć: Dve saobraćajne nezgode bez teških trauma

U dve saobraćajne nesreće u Beogradu su tokom noći lakše povredjene četiri osobe, rečeno je jutros iz beogradske Hitne pomoći.Kako su u toj službi rekli agenciji Beta, četvoro povredjenih u udesima posle ukazane pomoći zbrinuto je u Urgentnom centru.Hitna pomoć obavila je tokom noći 90 intervencija, od toga pet bilo na javnim mestima, ali teških incidenata nije bilo.Šest pacijenata prevezeno je direktno do Infektivne klinike zbog sumnje na infekciju korona virusom, a 20 interklinički, do kovid bolnica.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Dve saobraćajne nezgode i četvoro lakše povređenih: Hitna pomoć intervenisala 90 puta

Izvor: Blic, 07.Dec.2021

U dve saobraćajne nezgode u Beogradu su tokom noći lakše povređene četiri osobe, rečeno je jutros iz beogradske Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.