Izvor: Domino Magazin, 02.Jun.2020, 07:57

Gubitak posla zbog korone i strah od budućnosti

Novi korona virus, covid 19 promenio je živote svih ljudi. Jedan od problema koji je doneo je i gubitak posla. Mnogi osećaju strah od budućnosti i šta će biti kada izgube posao. Psihijatri i psiholozi savetuju da se suočite sa svojim strahom i pokušate na racionalan način da ga prebrodite. Osmislite šta bi mogli da […] The post Gubitak posla zbog korone i strah od budućnosti appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je da prestanete sa pušenjem posle korone

Izvor: Domino Magazin, 02.Jun.2020

Od kako je novi korona virus ušao u naše živote naslušali smo se razno raznih teorija o njegovom nastanku, o borbi protiv covida 19, o imunitetu pa i o pušenju. Pojavile su se pre nekog vremena i teorije da kao pušenje sprečava dobijanje covida. I ispostavilo se da je to baš glupost, što je...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.