Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020, 11:53

Grad plaća troškove korišćenja privremene bolnice na Novosadskom sajmu

Grad Novi Sad će izdvojiti više od 14 miliona dinara kako bi pokrio troškove korišćenja prostora na Novosadskom sajmu kao privremene bolnice za lakše obolele od virusa korona.

Grad iz budžetske rezerve izdvaja 14,1 milion dinara za troškove korišćenja prostora na Novosadskom sajmu tokom trajanja vanrednog stanja.

Privremena bolnica na Novosadskom sajmu ima kapacitet od 1.000 kreveta, a prvi pacijenti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << primljeni su početkom aprila. Iako je Vojska Srbije postavila 1.000 ležajeva, kapaciteti bolnice nisu bili ni blizu od popunjenog.

O tome kakvo je bilo iskustvo jedne nastavnice matematike koja predaje u Novom Sadu, a koja je bila pacijentkinja na Sajmu, možete da čitate OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.