GLAVOBOLJA ZA ZIDANA: Korona oslabila Real pred Valensiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 13:11

GLAVOBOLJA ZA ZIDANA: Korona oslabila Real pred Valensiju (FOTO)

Dvojica igrača pozitivna na testiranju.

U najgorem mogućem trenutku pojavili su se problemi u Real Madridu pred meč protiv Valensije u nedelju od 21 čas. Los Blankosi su potvrdili da su dvojica igrača, Eden Azar i Kazemiro pozitivni na korona virus.

Kraljevski klub se oglasio kratkim saopštenjem povodom ova dva slučaja, istakavši da su svi ostali igrači i članovi stručnog štaba bili negativni i spremni za gostovanje Slepim miševima.

BREAKING: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eden Hazard and Casemiro have tested positive for coronavirus, Real Madrid have announced. pic.twitter.com/nblPKjSUNl

— Goal (@goal) November 7, 2020

Dortmund i Bajern su izjednačeni na tabeli Bundeslige posle šest kola, ali koliko su Bavarci dominantni najbolje pokazuju kvote pred večerašnji (18.30) Der Klasiker - kec je čak 4,10, iks 3,80, dvojka 1,83, dok je kvota na GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Bajern.

Ovakav razvoj situiacije stvara dodatnu glavobolju Zinedinu Zidanu jer Real već odavno ne može da računa na Karvahala, Odrizolu, Naća i Milita koji je takođe bio pozitivan na korona virus još početkom nedelje i i dalje se nalazi u izolaciji. Posebno će biti teško Zidanu kada je u pitanju defanziva jer je Kazemiro stub odbrane Reala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.