Frizeri i kladionice do 15 radnim danima, do 13 časova vikendom

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizeri i kladionice do 15 radnim danima, do 13 časova vikendom

Beograd -- Gradski štab za vanredne situacije doneo je na sednici, koja je za temu imala sprečavanje, suzbijanje i gašenje epidemije koronavirusa, niz važnih preporuka.

Sekretarijatu za privredu preporučeno je da ograniči radno vreme maloprodajnih objekata i objekata uslužne delatnosti, poput frizerskih radnji, kladionica i slično, vikendom do 13 časova, a radnim danima do 15 sati.

U objektima uslužne delatnosti može se nalaziti samo jedan klijent, uz poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih mera zaštite. Ova odluka trebalo bi da stupi na snagu od srede 1. aprila.

Takođe, Sekretarijatu za privredu, Gradskim pijacama i gradskim opštinama preporučeno je da rad pijaca prilagode preporukama Vlade Srbije.

Gradski štab za vanredne situacije izdao je i preporuku da Gradska čistoća i Zelenilo – Beograd, u koordinaciji sa Prvom iskrom Barič i JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, tretiraju interblokovske površine gde uslovi to dozvoljavaju, kao i ostale površine po potrebi, i to natrijum-hipohloridom i perisirćetnom kiselinom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.