Izvor: Domino Magazin, 26.Mar.2020, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forever Friends donirala 100.000 evra za borbu protiv korona virusa

Forever Friends – humanitarna fondacija kompanije Fashion Company donirala je sto hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, kao podršku u suzbijanju epidemije virusa COVID-19. “Ovom donacijom želimo da učinimo sve što je u našoj moći kako bismo pomogli u borbi za zdravlje i sigurnost svih nas. Istovremeno, želimo da se zahvalimo […] The post Forever Friends donirala 100.000 evra za borbu protiv korona virusa appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kompanija iz Kazahstana donirala 3 miliona dinara Fondu za borbu protiv virusa COVID-19

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Kompanija za građenje, remont i održavanje pruga "ZGOP" iz Novog Sada, koja je od 2017. godine u vlasništvu kazahstanske kompanije "Integra Construction КZ", donela je odluku da uplati tri miliona dinara Fondu za borbu protiv virusa korona, kao odgovor na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića,.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.