Dodatne ekipe za prve preglede u kovid centru na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 10:35

Dodatne ekipe za prve preglede u kovid centru na Novom naselju

Za potrebe prvog pregleda pacijenata za koje se sumnja da imaju infekciju izazvanu korona virusom u objektu Doma zdravlja “Novi Sad” na Novom naselju određene su dodatne ekipe. Razlog leži u tome da u poslednje vreme ima puno prvih pregleda tokom noći čime se stvaraju nepotrebne gužve, navode iz Doma zdravlja "Novi Sad".

Iz Doma zdravlja "Novi Sad", obaveštavaju građane da prve preglede mogu obaviti tokom dana i da se ne čeka dugo, budući da će se na prijemu u Kovid centar odmah obaviti trijaža i pacijenti slati na pregled.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodatne ekipe za prve preglede zbog gužvi u kovid ambulanti noću

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2021

Dodatne medicinske ekipe raspoređene su u objektu Doma zdravlja "Novi Sad" na Novom naselju jer se, kako navode u ovoj ustanovi, tokom noći stvaraju nepotrebne gužve...Pacijenti koji sumnjaju da imaju infekciju izazvanu virusom korona prve preglede mogu obaviti i tokom dana..."Obaveštavamo građane...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.