Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Nadam se da će biti MANJE OTPUŠTANJA radnika

Ministar rada Zoran Đorđević izjavio je da nema nikakve dileme da će paket ekonomskih mera za ublažavanje posledica na privredu usled epidemije virusa korona, koji će danas biti predstavljen, biti od velikog značaja za privredu i građane i dodao da se nada da će se sve manje poslodavaca odlučivati na to da otpušta radnike.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ASNS: Poslodavci obećavaju otpuštenim radnicima da će ih ponovo prijaviti od 1. aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020

Najavljena državna podrška mikro i malim preduzećima kako bi opstali posle krize izazvane korona virusom i paket ekonomskih mera za ublažavanje posledica na privredu koji će danas biti predstavljen pravovremene su mere, koje su već počele da daju neke rezultate, izjavila je danas predsednica Asocijacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.