CNN: Kina pravila značajne propuste na početku epidemije

Izvor: OkRadio.rs, 01.Dec.2020, 11:47

CNN: Kina pravila značajne propuste na početku epidemije

Američki CNN objavio je dokumente za koje navode da pokazuju značajne propuste Kine na početku epidemije korona virusa. Dokumenti koji su procurili iz kineske provincije Hubei pokazuju da je Kina prikazivala manje brojke zaraženih korona virusom, da su joj trebale nedelje da dijagnostifikuju nove slučajeve i da nisu javnost obavestili o vrhuncu sezone gripa u decembru prošle godine, što se poklapa s vremenom za koje se sumnja da su se zapravo u Kini pojavili prvi slučajevi korona virusa.   U izveštaju označenom kao "interni dokument, poverljivo", lokalne zdravstvene vlasti u provinciji Hubei, u kojoj je virus prvi put otkriven, navode ukupno 5.918 novootkrivenih...
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

CNN: Kina prikazivala manji broj slučajeva obolelih od korona virusa od stvarnog

Izvor: Danas, 01.Dec.2020

Američki CNN objavio je danas ekskluzivne dokumente koji pokazuju da je Kina, na početku epidemije korona virusa, decembra prošle godine, prikazivala manji broj slučajeva obolelih od stvarnog.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.