Izvor: BalkanRock.com, 21.Sep.2021, 06:05

Bubnjar Mastodona priprema knjigu ilustracija klovnova

Bubnjar legendarnog benda Mastodon, Brann Dailor priprema knjigu ilustracija klovnova. Pun naziv ove knjige je “Brann Dailor’s 101 Clowns Of The Coronavirus” i imaće više od 100 stranica sa ilustracijama. Takođe, u knjizi će se naći i komentari poznatih muzičara poput Larsa Ulricha i Josh Hommena. U haosu pandemije Dailor se okrenuo ka ilustracijama u […] The post Bubnjar Mastodona priprema knjigu ilustracija klovnova first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Tommy Lee poziva fanove da se suprotstave zloupotrebi životinja

Izvor: BalkanRock.com, 22.Sep.2021, 06:04

Bubnjar legendarnog benda Motley Crue, Tommy Lee, na Tviteru je pozvao fanove da se suprotstave zloupotrebi životinja. On je na svom Twitter nalogu podelio video koji je snimila PETA i pozvao sve ljude da preduzmu neku akciju. Tommy Lee je do sad u više navrata sarađivao sa organizacijom PETA u cilju...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.