Brnabić: Srbija posvećena jačanju odnosa sa Iranom

Izvor: Beta, 14.Apr.2021, 15:38

Brnabić: Srbija posvećena jačanju odnosa sa Iranom

 Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je danas u razgovoru sa ambasadorom Irana Rašidom Hasanom Pur Baeiem da je Srbija posvećena dodatnom jačanju bilateralnih odnosa sa Iranom, saopšteno je iz Vlade.Ambasador Irana je izrazio zadovoljstvo jer su, uprkos otežanim uslovima koju je izazvala pandemija korona virusa, dve države uspele da održe kontinuitet bilateralnih odnosa i medjudržavnog dijaloga.On je potvrdio opredeljenje Irana da razvija svestrane odnose sa Srbijom, navodi se u saopštenju.Brnabić je zahvalila Iranu "na podršci Srbiji i principijelnom stavu po pitanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kao i na podršci u medjunarodnim pitanjima".Takodje je čestitala Iranu na uloženim naporima u razvoj sopstvenih vakcina protiv korona virusa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Brnabić: Srbija posvećena jačanju odnosa sa Iranom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Apr.2021

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je 14. aprila u razgovoru sa ambasadorom Irana Rašidom Hasanom Pur Baeiem da je Srbija posvećena dodatnom jačanju bilateralnih odnosa sa Iranom, saopšteno je iz Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima. Ambasador Irana je izrazio zadovoljstvo jer...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.