Boris Milošević ima koronu iako se vakcinisao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021, 21:50

Boris Milošević ima koronu iako se vakcinisao

Potpredsednik hrvatske Vlade Boris Milošević pozitivan je na korona virus, ali, s obzirom na to da ima blaže simptome bolesti, obavljaće svoje dužnosti od kuće.

Iako se Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno vakcinisao, iz hrvatske Vlade naglašavaju da je poznato da nijedna od vakcina ne štiti 100 odsto od mogućnosti zaraze, pa tako ni ona protiv korona virusa, prenosi ''Jutarnji list''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U saopštenju Vlade je istaknuto i da je u vrlo retkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost korona virusa i kod ljudi koji su već primili vakcinu.

"To ne umanjuje poverenje i važnost vakcinacije kao ključnog alata u borbi protiv pandemije korona virusa, uzimajući u obzir da sve odobrene vakcine na osnovu mišljenja EMA i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti", ističu u saopštenju.

Portparol hrvatske Vlade Marko Milić kaže da se Milošević vakcinisao drugom dozom Fajzera još 4. februara.

Milošević se oseća dobro i ima blaže simptome bolesti. Ostaće u izolaciji, obavljaće svoje dužnosti od kuće i slediće sve savete lekara i epidemiologa, navode iz Banskih dvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORIS MILOŠEVIĆ IMA KORONU: Potpredsednik hrvatske vlade se vakcinisao u februaru, sada ima blage simptome

Izvor: Kurir, 24.Apr.2021

Potpredsednik hrvatske Vlade Boris Milošević pozitivan je na korona virus, ali, s obzirom na to da ima blaže simptome bolesti, obavljaće svoje dužnosti od kuće.

Nastavak na Kurir...

Potpredsjednik Vlade Hrvatske Boris Milošević pozitivan na koronu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2021

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske Vlade Boris Milošević pozitivan je na virus korona, saopšteno je večeras iz Vlade Hrvatske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.