Bez preminuli, hospitalizovana 43 pacijenta

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2022, 17:08

Bez preminuli, hospitalizovana 43 pacijenta

U protekla 24h u Opštoj bolnici u Novom Pazaru nije bilo preminulih pacijenata od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je Štab za vanrende situacije. Hospitalizovano je devet pacijenata i to,tri iz Novog Pazara, četiri iz Raške i po jedan iz Sjenice i Ivanjice, a otpušteno je 16 osoba na kućno lečenje, pa se trenutno na četiri odeljenje ove zdravstvene ustanove nalaze 43 osobe, od toga njih troje je na respiratorima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i jedan pacijent na pojačanoj kiseoničkoj potpori. Od 189 urađenih brzih antigenskih testova iz brisa nosa kod 79 osoba potvrđen je korona virus. U Kovid ambulanti Doma zdravlja bilo je 365 pregleda, od kojih je 210 prvih  i 146 kontrolnih. Urađena su i 122 PCR testa čiji rezultati će biti objavljeni naknadno. Izvor A1 The post Bez preminuli, hospitalizovana 43 pacijenta appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 221 novoinficirani kovidom u Vranju i jedan smrtni slučaj

Izvor: Danas, 19.Jan.2022

U Vranju je registrovan 221 novi slučaj korone, jedan pacijent je preminuo u Kovid bolnici, a među novozaraženima je i 16 dece, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.