BOX paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 12:31

BOX paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

Tokom pandemije korona virusa koja je uslovila prebacivanje većine aktivnosti na onlajn, upravo je pouzdan internet omogućio da sada gotovo sve te aktivnosti, makar u izmenjenom obliku, i dalje nesmetano obavljamo

Internet je, uz vodu i struju, postao neophodan servis u savremenom domu, bez koga su posao, zabava i pristup informacijama danas nemogući. . Pored stabilnog i brzog interneta, pouzdana telefonija i televizija, čine neophodan paket usluga koje je mts objedinio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u BOX i dodatno ih unapredio uvođenjem optike.

Optička mreža obezbeđuje brz i stabilan internet bez smetnji, bolji kvalitet video sadržaja, brži upload i download, kao i nesmetano korišćenje više uređaja istovremeno. Korisnici BOX paketa mogu gledati više od 200 kanala, od čega gotovo 100 u HD formatu, surfovati internetom brzinama do 1000 Mbs i koristiti 100 GB mesečno za pet mobilnih brojeva. Sve to dostupno je uz mesečnu pretplatu od po samo 1 dinar za prvih 12 meseci korišćenja usluge! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu do kraja marta i pridružite se mts optičkoj porodici.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.