Američki CDC dozvolio vakcinisanima okupljanja bez maski 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Mar.2021, 20:46

Američki CDC dozvolio vakcinisanima okupljanja bez maski 

Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavili su u ponedeljak smernice za vakcinisane građane, u kojima se navodi da potpuno vakcinisani mogu da se sastaju u zatvorenom prostoru bez nošenja maski ili držanja distance.    U Sjedinjenim Američkim Državama u poslednja 24 sata zaraženo je 46.455 korona virusom a umrlo 666 pa je broj smrtnih slučajeva od početka izbijanja pandemije veći od 525.000, objavio je Univerzitet Džons Hopkins.    Potpuno vakcinisani mogu da se okupljaju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Američki CDC dozvolio vakcinisanima okupljanja bez maski

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Američki Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) objavili su danas smernice za vakcinisane građane, u kojima se navodi da potpuno vakcinisani mogu da se sastaju u zatvorenom prostoru bez nošenja maski ili držanja distance.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.