AKTUELNO: U Srbiji 124 novozaražena, osam preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 06:53

AKTUELNO: U Srbiji 124 novozaražena, osam preminulo

U Srbiji su u poslednja 24 časa registrovana 124 novozaražena koronavirusom od ukupno 8.287 testiranih.

Na respiratorima su 24 osobe od ukupno 461 hospitalizovanog.

Do sada je ukupno testirano 4.282.416 osoba, a registrovano 715.015 slučajeva koronavirusa. Od posledica koronavirusa do pokazuju podaci objavljeni na sajtu covid19.rs Ministarstva zdravlja.

Ukupan broj datih doza vakcina je 4,988,039. Ukupan broj građana koji su primili prvo dozu i onih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojih su primili obe doze je 2,665,581.

Ukupan broj građana koji su primili obe doze iznosi 2,322,458.

16.55 - Najviše novozaraženih u Beogradu i Jagodini, ostali jednocifreni

U Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena 124 novozaražena virusom korona od ukupno testiranih 8.287 osoba. Od posledica korona virusa preminulo je osam osoba. U Beogradu ima najviše novozaraženih - 20, dok Jagodina ima 14 novih slučajeva.

15.42 - Još pet novoobolelih na Kosovu i Metohiji

Na Kosovui Metohiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 1.493 osoba, od kojih je pet bilo pozitivno, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Prištini.

15.21 - U domovima i ustanovama socijalne zaštite 11 obolelih

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, na današnji dan kovid-19 potvrđen je kod četvoro korisnika i sedmoro zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

14.52 - U Jablaničkom okrugu bez novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata nije bilo novih slučajeva zaraze virusom korona.

10.58 - Vesić: Očekujemo duže radno vreme za ugostitelje i trgovce

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će na današnjoj sednici Kriznog štaba tražiti popuštanje mera protiv korona virusa među kojima su, između ostalog, da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata i trgovinskih lanaca.

10.23 - Tiodorović: Situacija bolja - imaćemo još problema

Situacija sa kovidom je bolja nego što je bila, imaćemo još problema, a videćemo hoćemo li posle leta imati talas, možda blaži nego što je bio, rekao je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović.

10.04 - Raste broj vakcinisanih u Subotici, opada broj novozaraženih

Epidemijska slika u Subotici je mnogo bolja zato je i ukinuta vanredna situacija. Raste broj vakcinisanih, opada broj novozaraženih. U Severnobačkom okrugu do 3 osobe dnevno se registruju kao novozaraženi, rekao je za RTV, načelnik Severnobačkog upravnog okruga, u skladu sa tim je i ukinuta vanredna situacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.