A što su Šveđani bolji od drugih?

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 20:29

A što su Šveđani bolji od drugih?

Švedski fudbaleri neće biti testirani na korona virus.

Švedski fudbaleri neće biti tesitrani na korona virus kada se vrate treninzima i utakmicama.

Kako je danas saopšteno, fudbaleri će umesto toga, svako jutro pre nego što stignu na trening ili utakmicu, morati da popune obrazac i daju procenu o svom zdravstvenom stanju.

Klupski lekar će zatim odlučiti da li je fudbaler zdrav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za učešće u treningu i utakmici.

Fudbaleri će morati da ostanu u svojim kućama ako primete simptome korona virusa.

Švedska fudbalska liga saopštila je da je princip u toj zemlji da se, samo oni koji se osećaju toliko bolesno, u bolnici detaljno testiraju na korona virus.

Tokom ove nedelje biće poznato kada će se nastaviti fudbalska takmičenja u Švedskoj.

Tokom pandemije korona virusa švedske vlasti su odlučile da ne nameću brojna ograničenja u društvu, kao što su to učinile druge zemlje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.