UNS: Utvrditi ko je zapalio auto urednika Akter-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Utvrditi ko je zapalio auto urednika "Akter"-a

BEOGRAD -

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je od policije da hitno otkrije ko je rano jutros zapalio automobil direktora i glavnog i odgovornog urednika nedeljnika "Akter" Tihomira Trišića, u Novom Sadu.

Automobil Citroen C6 koji je u vlasništvu nedeljnika "Akter" izgoreo je rano jutros, oko tri sata, a prema policijskim navodima, kako prenosi UNS, poliven je benzinom i zapaljen.

Automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nalazio ispred sedišta "Aktera" u Novom Sadu i u požaru je potpuno uništen.

Trišić je UNS-u rekao da postoje oni kojima smeta to što nedeljnik "Akter" objavljuje, ali i da veruje da će napadači biti pronađeni i procesuirani.

UNS očekuje da policija u najkraćem roku saopšti javnosti ko su izvršioci ovog akta zastrašivanja novinara i medija, a od pravosuđa da kazni i njih i nalogodavce.

To udruženje traži i da policija preduzme sve neophodne mere kako bi se osigurala Trišićevu bezbednost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljen auto direktora nedeljnika

Izvor: Šumadija Press, 27.Okt.2011

Nepoznata osoba zapalila je automobil direktora i glavnog i odgovornog urednika nedeljnika "Akter" Tihomira Trišića u Novom Sadu. UNS zahteva od policije istragu.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.