Ivan Ivanović imao saobraćajnu nezgodu u Zemunu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jun.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović imao saobraćajnu nezgodu u Zemunu

Voditelja Ivana Ivanovića, koji je vozio “mini morisa”, sinoć oko 23 sata udarila je Aleksandra D. koja je vozila “citroen”, ekskluzivno saznaje "Alo".

Kako Alo! saznaje, Ivanović nije povređen, kao ni devojka koja je izazvala saobraćajnu nesreću.Policija je odradila uviđaj, a tek nakon načinjenog zapisnika znaće se zbog čega ga je udarila u Zemunu u Ulici Aleksandra Dubčeka 5.Izvor: Alo!
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ivanović demantuje medije: Nisam imao udes, na moru sam!

Izvor: Svet, 21.Jun.2013

14:44 Voditelj Ivan Ivanović nije imao udes u četvrtak naveče u Zemunu. Poznati voditelj se nalazi na kraćem odmoru na moru i nije imao saobraćajnu nesreću. Naime, danas je objavljeno da je njegov mini moris udalio citroen kojim je upravljala devojka i da niko nije povređen. Posle pisanja oglasio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.