Franuski velikan nudi zanimljiv koncept – Aircross

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Franuski velikan nudi zanimljiv koncept – Aircross

Takođe treba izdvojiti i moderno osmišljenu unutrašnjost vozila, kojom dominiraju dva velika 12-inčna ekrana u boji (jedan je mobilan) i u koju mogu da se smeste četiri putnika na četiri zasebna sedišta.

Aircross pokreće plug-in hibridni 1.6-litarski 4-cilindrični turbobenzinac snage 220 KS, a pozadi je smešten električni motor snage 100 KS. Tu su i litijum-ionske baterije koje mu omogućuju električnu autonomiju od oko 50 km, a za njihovo punjenje u običnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kućnoj utičnici potrebno je oko tri i po sata.

Kombinovana pogonska snage iznosi 320 KS, pa Aircross ubrzava do 100 km/h za 4,5 sekundi, a prosečna potrošnja kreće se oko 1,7 l/100 km uz emisiju ugljen-dioksida od 39 g/km.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.