Ključem izgrebala više od 400 automobila VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 17:45

Ključem izgrebala više od 400 automobila VIDEO

Trgovac automobilima Journey Chrysler Jeep Dodge i Ram u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, bio je žrtva velikog incidenta. Traga se za jednom osumnjičenom za oštećenje čak 400 vozila.

Kraljevska kanadska konjička policija kaže da traži pomoć u pronalaženju osumnjičene, koju opisuju kao ženu između 40 i 50 godina, s plavom kosom do ramena.

Motiv osumnjičene u ovom trenutku ostaje nejasan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali na videu koji je objavio RCMP, ona se kreće od auta do auta i grebe ih ključem.

Vlasti kažu da je tokom tri odvojena događaja između januara i aprila 2023. čak 400 vozila oštećeno, pokazuju prve procene. Osim vozila, oštećena je i spoljašnja strana jednog od objekata trgovca. Sveukupno, RCMP ističe da je šteta veća od 500.000 dolara (342.000 evra), navodi Jutarnji.hr.

Iako istražitelji slede tragove, traže pomoć javnosti u identifikovanju žene.

Na fotografijama koje je objavio RCMP može se videti da nosi hiruršku masku, crnu majicu i naočare, što bi moglo zakomplikovati napore da se identifikuje.

RCMP je takođe objavio fotografije vozila koje je vozila, za koje veruju da je Ford Escape iz 2008. do 2013. Zbog izobličenja fotografije teško je reći o kojem vozilu se tačno radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Chrysler,   Jeep

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Ključevima izgrebala 400 automobila

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2023, 07:04

Trgovac automobilima "Journey Chrysler Dodge Jeep Ram" u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi bio je žrtva velikog incidenta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.