16 Tunišana otkriveno u automobilu kod Vranja

Izvor: Kurir, 20.Okt.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

16 Tunišana otkriveno u automobilu kod Vranja

Dežurnoj ekipi carinika učinilo se sumnjivim što vozilo marke "krajsler vojadžer" gotovo naleže pod teretom

BEOGRAD - Carinici Srbije sprečili su pokušaj prebacivanja grupe od 16 ilegalnih imigranata preko državne granice, koji su otkriveni u vozilu na ulazu u Vranje, na putu iz pravca Bujanovca, saopštila je danas Uprava carina.

Imigranti su otkriveni sinoć u vozilu marke " >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krajsler vojadžer", kada je kolona od tri putnička vozila - italijanskih, vranjskih i bujanovačkih registarskih oznaka, uočena na lokaciji "Vranjska petlja" iz pravca Bujanovca ka Vranju.

Dežurnoj ekipi carinika učinilo se sumnjivim što jedno od njih, vozilo marke "krajsler vojadžer", gotovo naleže pod teretom, pa su ih pratili izvesno vreme dok na ulazu u Vranje vozači nisu odlučili da zastanu na pumpi.

Carinici su tada izašli iz službenog vozila u nameri da se predstave vozaču i izvrše kontrolu, ali je vozač, nakon što je video uniformisana lica, počeo da beži, pritom ostavljajući i vozilo i ključeve na pumpi.

U istom trenutku s lica mesta su se udaljila druga dva vozila - vranjskih i bujanovačkih registarskih oznaka, a carinici su u vozili "krajsler vojadžer" zatekli čak 16 ilegalnih imigranata različitih nacionalnosti.

Iz prvog kontakta zaključili su da se radi mahom o Tunišanima. Oni su predati pripadnicima granične policije u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.