SREĆA U NESREĆI: Zakucala se u auto na raskrsnici i - SPASILA pešake (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA U NESREĆI: Zakucala se u auto na raskrsnici i - SPASILA pešake (VIDEO)

Bolje od ovoga nije moglo da se završi...

Na raskrsnici je bilo crveno svetlo, a dvoje pešaka prelazilo je ulicu gurajući kolica. U jednom trenutku, otprilike šest sekundi kasnije, kroz crveno svetlo prolazi "džip" koji vozi Ernesto Otanez Oveso, i to jurcajući direktno prema pešacima. Međutim, tada se u njega zakucava "ševrolet kruz" kojim upravlja 27-godišnja vozačica. Ona ne usporava, nego udara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "džip" i odbacuje ga.

U objavi videa policija Feniksa već je vozačicu "ševroleta" proglasila "junakinjom". Inače, nesreća se dogodila u kasnim večernjim satima, a prema izveštaju policije Oveso je sa suvozačicom pobegao s mesta nesreće u svom "džipu". Svedok ih je pratio, a Oveso je videvši to napao i njega. Na kraju ih je uhvatila policija. Oveso je bio pod uticajem opijata, a u "džipu" su pronašli i pištolj. Junakinja iz "ševroleta" je u sudaru ozleđena, ali je izvan životne opasnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.