Za građane evrodizel skuplji 20 dinara

Izvor: Danas, 06.Maj.2010, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za građane evrodizel skuplji 20 dinara

Iako na prvi pogled i građani i privreda zajedno stradaju zbog sve češćih poskupljenja goriva, situacija na terenu nije takva jer su građani u podređenom položaju. Vlasnici pumpi obilato zarađuju na običnim vozačima jer je za njih cena evrodizela čak 20 dinara viša nego za kompanije koje se bave prevozom. To gorivo nalazi se na režimu slobodnog uvoza i poznato je da na njegovoj prodaji vlasnici pumpi visokim maržama kompenzuju malu dobit na prodaji ostalih goriva. Međutim, koliko je ta zarada visoka najbolje pokazuje primer gde pumpadžije imaju prostora da od prevoznika naplaćuju do 20 dinara manje po litru.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građanima evrodizel skuplji 20 RSD

Izvor: B92, 07.Maj.2010, 10:35

Beograd -- Iako na prvi pogled i građani i privreda zajedno stradaju zbog čestih poskupljenja goriva, situacija na terenu nije takva jer su građani u podređenom položaju...Vlasnici pumpi obilato zarađuju na običnim vozačima jer je za njih cena evrodizela čak 20 dinara viša nego za kompanije...

Nastavak na B92...

Za građane evrodizel skuplji 20 dinara

Izvor: Mondo, 07.Maj.2010

Vlasnici pumpi obilato zarađuju na običnim vozačima jer je za njih cena evrodizela čak 20 dinara viša nego za kompanije koje se bave prevozom, piše "Danas".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.